Odine With Love

Odine With Love

sâmbătă, 26 martie 2016

~ Trebuie să pierzi ca să crești ~

     ~ Îți știu durerea pe care o simți acum. Știu că îți consumă fiecare secundă din zi și toate gândurile tale, ca și cum nu ar mai exista nimic dincolo de ea. Dar am vești bune pentru tine, chiar dacă pare un clișeu pe care ți-au mai zis-o cu siguranță și alții: va trece. Va trece și te vei întreba într-o zi ”cum de am putut să sufăr atât de mult?”.
     Mai știu că atunci când a plecat ai simțit că lumea ta s-a prăbușit și că o astfel de durere a fost ca o mie de lame care ți-au tăiat ființa în secunda aia și că nu vei putea suporta pierderea. Dar să știi ca a trebuit să pierzi, pentru a afla cine ești cu adevărat. Trebuie să pierzi uneori pentru a descoperi o mulțime de tine însuți. Să descoperi bucuria de a zâmbi tot timpul din suflet, de a dansa până nu îți mai simți picioarele, să te delectezi cu filme și să constați că inima ta este generoasă și ai p capacitate imensă de a ierta.
      Dar să nu reduci la minim ceea ce simți, deoarece să știi că e puternică. Și să nu aștepți ca timul să vindece totul, pentru că nu va fi așa, el mai înmoaie un pic lucrurile, dar ajutorul principal vine de la tine.
        Vor intra în viața ta mulți oameni, vei călători și vei învăța cum să te descurci să mergi și singură pe propriile picioare, fără a avea nevoia de a te simți ținută de mână. Și o vei face foarte bine, chiar dacă acum ai impresia poate că e cea mai mare tragedie din viața ta, pentru că ești o persoană puternică, mai puternică decât crezi că ești. Un timp vei suspecta totul de nesinceritate, dar după toate astea vei știi exact ceea ce ai de făcut în viață.
      Vei înțelege o dată pentru totdeauna că nu îți poți pune viața în mâinile altei persoane și nici nu poți depinde sufletește în totalitate de ea. Vei știi că e responsabilitatea ta de a face fericirea ta ca fiind unică. Netransferabilă. Nu că dragostea este o greșeală, dar că fericirea ta nu depinde de persoana iubită, ci de tine. Oamenii vin și pleacă, tu nu poți să mori o dată cu plecarea lor.
      Dragostea nu e un joc de puzzle, în care tot ceea ce ai de făcut este să te duci să cauți piesa lipsă din tine. Dragostea înseamnă a găsi pe cineva, care să te facă să te simți preaplin. Că să înțelegi asta a trebuit să pierzi. Să pierzi o parte din tine, ca să găsești mai multe părticele din tine care te vor ajuta să evoluezi. A trebuit să pierzi ca să crești. ~
~ Odine ~

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu