Odine With Love

Odine With Love

luni, 7 septembrie 2015

~ Femeie naivă, fii fericită ~

      ~ Femeie naivă. În fiecare dimineață te îmbraci și te machiezi să maschezi durerea. Te faci frumoasă pentru exterior, iar în tine umblă viermii iubirii și te mănâncă în fiecare clipă. Încerci să te minți pe tine, mințindu-i pe ei. Pe ei îi poți păcăli, dar ce te faci cu tine? Râzi, glumești și atunci când rămâi singură, mori încetul cu încetul.
      Te-a păcălit a câta oară? Crezi că îi pasă că acum tu te rupi în bucăți? Nu. El nu simte nimic. Nu simte milă, sau părere de rău. Pentru el e ceva atât de normal. Normal să prindă în plasa asta, femei la fel de naive ca tine. Le simte slăbiciunea și naivitatea. Trezește-te cât mai poți. Smulge masca asta cu care te acoperi în fiecare dimineață. Privește în oglindă dacă merită să îți termini frumusețea naturală, plângând și urlând pe interior.
      Nu ești nici prima și cu siguranță nici ultima care va suferi din cauza lui. Tu trăiești ca o floare singură într-un deșert pustiu, iar prin venele tale umblă sângele agonizând. Prin sufletul tău furtuna de nisip, acoperă totul și zgârâie pereții de sticlă fină. Sentimentele tale te usucă precum o frunză toamna și te transformă în ceva atât de fragil și fără apărare. Pe asta a contat și el. Și a mers la sigur.
       Tăcerea te face să sângerezi, deși tu vibrezi ca valurile mării. Ai vrea să îi arunci în față cele mai urâte cuvinte, să îți descarci mintea și sufletul spunând tot. Nu merită și nici sens nu are. Nu va mișca nimic în el. Te va liniști pe tine, dar atât. În el nu se poate mișca nimic. Nu mai ai ce să miști. Pe el nu îl mișcă decât câte o partidă de sex din când în când.... și banii.
       Nu mai plânge. Lasă lacrimile acolo, să le folosești atunci când vei fi fericită, să fie lacrimi de fericire. Poți plânge mult și bine însă tot nu vei scăpa de durerea asta, decât scuipând-o cu totul. A fost o experiență dureroasă și atât. Însă sper ca de data asta, să îți fi ajuns lecția și să ți-o însușești. Iar data următoare când el va veni cu masca falsă a smereniei, să știi că în fața ta nu ai un bărbat care e avut experiențe greșite în viață, ci masca lupului în piele de oaie. Nu îl mai invita lângă inima ta, că o va sfâșia din nou, ăsta e năravul și blestemul lui. Al tău e să fii fericită, departe de el. ~
~ Odine ~

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu