Odine With Love

Odine With Love

luni, 7 octombrie 2013

~ Operatie pe inima ~

~ Clipeste asa cum clipesc stelele pe cer in noaptea senina. Clipeste printre lacrimi sau zambete, dar curata-ti ochii de praful care ti-l arunca tumultul vietii de zi cu zi.
Clipeste si uita-te de jur imprejur. In toata nebunia zilnica, gaseste timp sa iti cauti gandurile cele mai curate, sa le pui in fata mizeriei, sa vezi daca ele vor ramane curate sau vor capata petele stricaciunilor. Chiar daca vor primi pete, ai grija si curata-le cu apa din suflet. Invata-ti gandurile ca in toata nebunia vietii, de vor intra in noroiul cotidian sa nu se lase atinse asa cum penele ratelor nu se imbiba de apa niciodata.
Nu uita sa ai grija in primul rand de camera sufletului tau, pentru ca odata murdarita acea camera, nu vei putea tine restul spurcaciunilor departe de tine.
Suntem ca niste masinute in viata, care indeplinim niste roluri sau muncim fara oprire, pentru a ne vedea scopul atins. Nu realizam asta decat in clipa in care suntem pe cale de a ne pierde cu totul. Atunci urmeaza trezirea si te intrebi: merita sa imi vand sufletul pe un pumn de arginti?
In fiecare zi sa iti faci operatie pe inima. Deschide-ti larg toracele si priveste in interior. Iti place ce vezi? Daca nu, atunci scoate de acolo ceea ce se hraneste din bataile ei si fa-ti curatenie in viata.

Odata ce ti-ai curatat sufletul, ai de luptat sa pastrezi curatenia aia in tot ceea ce inseamna existenta umana. Atunci vei putea aluneca printre toate spurcaciunile pamantului neatins, iar haina sufletului tau sa ramana imaculata. ~
~ Odine ~

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu