Odine With Love

Odine With Love

luni, 23 septembrie 2013

~ Poti...daca... ~

~ Poti gasi Rai sau Iad in fiecare colt de viata, in fiecare iubire, in fiecare anotimp , peste tot.
Poti gasi destinul in orice soarta decisa de propriile-ti actiuni.
Poti intalni umbre pe fiecare cer, al oricarui colt de lume, umbre care danseaza in aer.
Pot pleca sau pot ramane in urma ta ca niste demoni care te urmaresc si tot ceea ce fac este sa itii stearga urmele pe care le lasi in vietile celor cu care te-ai intersectat.
Poti intalni stele in fiecare noapte, chiar daca sunt asezate in spatele norilor negrii, care toarna ploaie tocmai pentru a te face sa uiti ca mai exista cer senin.
Poti avea vise si in somn dar si in realitate, insa si cosmarurile tot vise sunt si de cele mai multe ori pe ele le vei intalni.
Poti intalni vantul in propriile-ti pene chiar daca ele nu se vad.
Poti fi batut de furtuni crunte, ce te vor absorbi in tornada ametitoare si sa te arunce departe de tot ceea ce aveai in jurul tau.
Poti avea parte in viata de orice, poti sa te astepti ca in spatele oricarei usi sa existe un cutit care sa te loveasca, sau doua brate sa te primeasca.
Poti darui atunci cand nu mai ai nevoie de acel ceva, doar ca in clipa aia nu e dar, ci e debarasare de ceva ceea ce nu iti foloseste.
Poti primi multe, chiar mai multe decat ai nevoie si atunci nu face decat sa arunci ce iti prisoseste.
Daca vrei sa daruiesti ceva, daruieste, dar nu ce iti este in plus, ci ceea ce ai nevoie cel mai si cel mai mult.
Daca accepti cerul senin, trebuie sa il accepti cu tot cu tunete si fulgere, cu ploi si vanturi si zapezi.
Daca vrei sa te transformi intr-o floare parfumata trebuie sa raspandesti din propriul miros, chiar si mana sau talpa care te va calca pe suflet.
Poti spune ca iubesti ploaia, daca o iubesti nu iti pune umbrela cand mergi prin ea.
Poti spune ca iubesti soarele si vara, si daca le iubesti nu te mai ascunde la umbra atunci cand te parjolesti in caldura lor.
Poti spune ca iubesti vantul, daca l-ai iubi nu ti-ai inchide ferestrele atunci cand el bate si intra in camera ta.
Poate si daca, doua cuvinte care mereu au continuare, care te transpun in cele doua universuri paralele, bine sau rau, alb sau negru, Rai sau Iad.

Poti spune ca ma iubesti, daca nu sunt egoista sa ma gandesc la tine. Insa „daca” egoismul meu ar fi atat de mare, cum am „putut” sa iti dau putere asupra vietii si inimii mele si sa te las chiar sa ma faci sa sufar? ~

~ Odine ~

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu