Odine With Love

Odine With Love

duminică, 14 aprilie 2013

~ Camera sufletului ~


     ~ Ce fac ingerii cazuti cand ajung pe pamant? Aterizeaza in camerele arse in explozia de sentimente in vietile distruse, legati la maini si incearca sa faca curatenie. Podeaua distrusa nu mai poate tine echilibrul scaunului si parca totul e menit sa nu mai aibe gravitatie.
       Oricat ar incerca sa se desprinda din camasa de forta in care au fost legati de doctorii nebuni, e doar o incercare esuata pentru ca orice miscare nu face decat sa le trepideze scaunul de sub picioare ca un cutremur si sa le rupa gatul in streang.
       Doar aripile le mentin directia dreapta altfel ar fi fost demult sub pamant. Aripile si lacrimile durerii ca au plecat din raiul iubit. Ca au pierdut dragostea si aici pe pamant nu vor mai avea parte de acea dragoste inocenta ca cea din Paradis.

    Camera sufletului nu are nevoie de mizeria ce o lasa in urma dureri nespuse si arse in interior. Nu are nevoie sa apara ingerii sa le curete, e ceva ce fiecare trebuie sa curete dupa ce s-a asternut mizeria. Cei doi atrii si ventriculi au nevoie sa fie curati pentru ca sangele sa fie pompat in intreaga inima iar viata sa existe.
     Aerisiti camerele sufletului imbibate in mucegaiul lasat de umezeala lacrimilor, lasati aripile deschise, eliberati ingerii din stransoarea camasii de forta in care ii tineti si dati drumul sangelui sa circule in fiecare vena din trup. Asa viata va merge mai departe.
      Nici o pasare nu poate zbura in colivie, nici un peste nu poate inota intr-un pahar cu apa, nu e decat o zbatere ce va duce la pieire. Viata are nevoie de libertate, de zbor si de curaj pentru a te arunca in zborul ei. ~
                               ~ Odine ~




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu