Odine With Love

Odine With Love

luni, 11 martie 2013

~ Umbrela ~


    ~ Furtuna de ganduri si sentimente uneori vine fara sa fi pregatit. Nu ai nici haine de ploaie, nici caciula si nici macar umbrela sa te poti ascunde. Incerci sa iti acoperi chipul de vantul care iti bate in fata si nu ai nici o sansa. Parca mai rau te prinde si iti arunca in ochi tot ceea ce gaseste in jur.
     Fiecare frunza, sau fir de nisip parca e facut sa iti dea o palma care sa te doara, sa simti ca e furtuna, sa nu treaca fara sa o simti in viata ta. Ai avea nevoie macar de o bucata de ziar sa te poti apara, orice numai sa nu iti spulbere in fata tot ceea ce e in jur.
    Iti scoti haina de pe tine cu scopul de a mai tine din loviturile care vin din viata ta sau a altora, dar de cele mai multe ori trec prin ea de parca nici nu ar exista. Insa toata furtuna asta parca e menita sa te darame, sa te faca sa iti pierzi echilibrul si sa te tranteasca la mii de kilometrii distanta, sa vada daca mai iesi in viata.
    In toata nebunia dezlantuita a vantului in amestec cu tot ceea ce gaseste in cale, nu iti mai ramane decat sa ingenunchiezi si sa iti rogi Dumnezeul sa fie cu tine si sa isi intinda mana milostiva asupra ta.
    Si cu cat rugamintile vor fi mai profunde si pline de lacrimi cu atat reusesti sa fi auzit in toata debandada gandurilor. Si atunci primesti o mica raza de speranta. O umbrela. Ea este cea care va reusi sa iti aduca sufletul pe linia de plutire si te va apara, sa poti sa reusesti sa treci peste marea involburata a gandurilor zvarcolite de dureri sfasiitoare
    Umbrela este ajutorul de care ai nevoie in furtuna de ganduri si sentimente, caci numai ea iti poate acoperi sufletul atunci cand schijele incearca sa ti se infiga in inima. Ea iti va aduce speranta ca vei reusi sa vezi curcubeul, atunci cand furtuna se va fi Calmat.

    Cu totii avem nevoie de umbrela in vremurile tulburi ale vietii noastre. Important este sa avem incredere ca ea exista si ca de undeva din partea divinitatii, o vom primi intotdeauna, daca o vom cere cu sufletul in lacrimi. ~
                            ~ Odine ~

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu