Odine With Love

Odine With Love

miercuri, 27 martie 2013

~ Jocul de poker ~


    ~Stau si ma rog in altarul singuratatii pe care tu mi l-ai construit cu promisiuni. Vreau sa ma rog si nu stiu cui. In singuratatea mea nu e nici o icoana, nici o fotografie decat amintiri. Amintiri care construiesc o credinta aparte, in care pe de o parte, a mea, domneste iubirea, iar pe partea ta, o alta credinta pe care nu ii pot gasi un nume.
     Incerc sa ies din jocul de carti in care joc rolul damei de inima rosie, inima plina de sange. Tu esti valetul, care prinde restul damelor in jurul lui, cel care le-a tras de langa regii ce au incercat mereu sa isi protejeze reginele. Le aduni ca la un joc de poker si vrei sa faci chinta roiala, sa dai peste cap totul si sa castigi potul cel mare.
    Banii primeaza in jocul absurd de carti in care se afla oameni si vieti. Cifrele sunt pionii pe care ii folosesti si din cand in cand scoti jokerul la inaintare, pentru a blufa, de a distrage atentia ca tu sa faci cartile in favoarea ta. Si apoi sa spui soarta ma iubeste, destinul e de partea mea.

     Viata nu e un joc de poker, iar oamenii nu sunt carti pe care sa pariezi dupa bunul plac, sa ii aranjezi in asa fel incat tie sa iti iasa chinta roiala. Cartile au un destin si o viata a lor, au suflet si fiecare carte nu poate fi cumparata cu iluzii. ~
                                 ~ Odine ~

3 comentarii:

  1. e fiecare dată când accesezi site-ul nostru o să descoperi noi și noi surprize care te vor face să revii cu drag de fiecare dată. Fie că este vorba despre cele mai noi jocuri ca la aparate 77777, fie ca este vorba despre sfaturi și ponturi de la specialiștii și jucătorii avansați de jocuri ca la aparate, noi îți oferim totul gratis!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai bine decât să citesc totul, prefer să-mi dau timpul de lucru. Câștig aici: https://1xbet.com.ro/ , deoarece este cel mai de încredere și cinstit agent de pariuri în care am întotdeauna bani buni.

    RăspundețiȘtergere
  3. Îți place să câștigi? atunci vă sugerez să încercați să faceți pariuri sportive aici: https://1xbet.com.ro/. Acesta este cel mai cinstit agent de pariuri, care face o mulțime de bani și să-l folosească ca un loc de muncă principal

    RăspundețiȘtergere