Odine With Love

Odine With Love

sâmbătă, 2 martie 2013

~ Ingeri si demoni ~


    ~ Ingeri si demoni sunt printre noi. Luminile ne crapa ochii sa vedem cu ei larg deschisi monstrii ce conduc citadinele in care domnesc zgaraie norii. Umbrele ne incatuseaza si ne strang incheieturile cu lanturile trufiei si rautatii din jur. Arunca pe noi cu ceturi dense sa ne apese creierii injectati de virusi inebuniti in laboratoare.
    Ingerii isi pierd in fiecare secunda penele pretioase incercand sa arate bietilor muritori capcanele intinse. Doar unicornii ii ajuta si pasarile cerului. Restul se transforma in fiare salbatice cu dintii insetati de sange.
    Suntem pe ultima suta de metrii a umanitatii caci demonii se aseaza la conducerea lumii, iar oamenii le dau binete dandu-le cu draga inima voturi de incredere, cand de fapt isi fac insemnare cu cifra fiarei si isi conduc singuri sufletele in Iadul incins care asteapta.
     Ingerii se roaga ingenunchiati cu lacrimi in ochi caci calea aleasa e cea a pierzaniei. Dar oamenii sunt asemeni mortilor, doar ca mortii aud dar nu pot raspunde, omul raspunde gresit dar nu aude.
     Oameni ucisi din sete de bani, iubiri omorate din caderi in pacate, copii loviti din orbecaiala parinteasca si toate cheama Antihristul sa vina sa le adune sufletele de pe campuri, precum cosasul isi aduna fanul cazut la pamant.
     Cerurile plang si norii se aduna, sfintii striga la oameni sa-si ceara indurarea, dar ei nu aud. Se duc incet spre vesnicia Iadului calcand pe nevinovati, urmandu-si idolul.
    Iar ingerii plang, caci atunci cand ploua, isi varsa lacrimile de pacatele oamenilor stiind ca ei aleg vesnicia mortii, cand ar putea iubi si asta le-ar aduce mantuirea si calea catre nemurire. ~



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu