Odine With Love

Odine With Love

marți, 12 martie 2013

~ Fluturi de hartie ~


    ~ Azi ma joc cu muzica si din ea fac fluturi. Din notele muzicale puse pe hartie compunand ritmul melodic, fac fluturi. Asa fiecare melodie va prinde aripi si va deveni angelica, ridicandu-se la ceruri.
    Din melodia vietii mele, voi decupa anumite pasaje care dor si mi-o voi transforma-o in fluturi, ii voi pune in par si voi alerga mai departe.
    Vreau sa fiu un fluture ce ii canta in par muzica de dragoste, sa alerg pe campuri de flori si sa ma bucur de zarea infinita. A venit primavara si impreuna cu ea voi construi o lume plina de fluturi si pasari si flori. Nu vor mai exista zile pline de ploi bacoviene.
     Melodia din parul meu vreau sa o auda cei ce au surzit din cauza dorului si durerii. O sa le cant si sa dansez cu ei, o sa decupez cu ei fluturi si ii voi lua cu mine in alergarea mea nebuna din dor de viata.
    O sa le arat ca viata nu e un camp de razboaie interioare, ci taramuri de vis si poveste pline de flori. Le voi demonstra ca fluturii de hartie decupati din aria vietii lor, vor prinde viata si vor alerga mai departe intr-un cantec de iubire, de iubire de viata. Pentru ca ei sunt cei mai frumosi fluturi si nu se aseaza niciodata pe florile ofilite ale vietii celor ce  se hranesc cu inimi frante. ~
                                 ~ Odine ~

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu