Odine With Love

Odine With Love

miercuri, 6 martie 2013

~ Cuplul muzical ~


    ~ Viata e un cantec si cu totii suntem cupluri de muzicieni si instrumente muzicale. Duetele perfecte ce se acordeaza reciproc creand opera de arta, melodia de dragoste.   
      Daca as fi un instrument muzical as fi un pian. Tot trupul meu ar fi pianul care nu se mai misca din loc, ci a ramas cimentat in ruina unui palat bantuit de stafii. Cel ce vine si apasa pe pedala si incearca a canta, nu aude nici un sunet. Si apasa si mai mult de parca ar fi acceleratia unui motor ce ar trebui sa o ia la goana nebuna.
     Iar tu pianistul, cel care a stiut intotdeauna pe ce trebuie sa apese sa scot sunetele unui cantec de iubire. Nici nu era nevoie sa apesi pe clape si cantam precum privighetoarea, pentru ca eram un pian cu viata.

     Acum pianul si-a inchis, claviatura s-a transformat in ceva ce nu mai misca, nu mai simte, carcasa si corzile ce odata vibrau, s-au incordat ramanand inerte. Iar picioarele, picioarele nu mai au incheieturi, nu mai au mobilitate, au ramas cimentate in betonul timpului. Pianul a murit, pianul nu mai canta.
     Ascunde-ti mainile in buzunarele anilor de asteptare din viata mea pianistule si spala-te cu lacrimile mele pe ele pentru ca te vor curata de pacate. Asa vei putea pleca mai departe sfintit de mirul care ti l-au dat ochii mei. Pleaca mai departe, caci in drumul tau vei canta in continuare, acum esti curat ca lacrimile unui pian ce traia odata. ~
                           ~ Odine ~

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu