Odine With Love

Odine With Love

miercuri, 20 februarie 2013

~ Barcute de hartie ~


    ~ Dumnezeu ne-a dat o singura viata in care trebuie sa invatam toate sentimentele si trairile pe care ar trebui sa le traim in sute de vieti.
    Ne palmuie, apoi ne mangaie, ne coboara, ne ridica suntem ca un aluat de lut pe care ne tot smotoceste tocmai pentru a iesi cea mai frumoasa sculptura.
     Cu cat aluatul e mai amestecat, cu atat se va modela mai frumos, iar modelul si va fi de calitate mai buna. Dupa ce se va fi terminat, acesta urmeaza sa se usuce si mai apoi sa fie pus in vitrina plina de alte aluaturi plamadite, mai frumoase sau mai urate. Daca creatorul a avut mai multa rabdare sa cocoloseasca lutul cu apa mai bine, cu atat si rezultatul va fi pe masura.
    La final, Dumnezeu isi ia creatiile inapoi si le afiseaza in propria gradina, unde troneaza in poienile verzi. Insa lasa o urma a lor pe pamant.
    Din fiecare model scoate sufletul, face o barcuta de hartie, il pune in barcuta, dupa care ii da drumul pe apa veacurilor. Pe undele inefabile ale timpului, plutesc in amintiri, barcute de hartie, trimise in neant.  ~

                               ~ ~ Odine ~ ~


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu