Odine With Love

Odine With Love

luni, 20 iunie 2011

~ Inger de iubire ~

 Ingerii iubirii sunt reprezentati de pasarile care simbolizeaza miracolul iubirii. Rotile inaripate simbolizeaza Corul angelic al Tronurilor, iar ochiul Cerul Paradisului. Functia ingerilor iubirii este aceea de a aduce in viata noastra miracolul iubirii. Darul unui  inger este sa ne poata ajuta sa ne deschidem launtric pentru a primi iubirea pe care ne-o dorim, ne invata sa apreciem si sa ne bucuram de iubirea care exista in viata noastra si sa devenim constienti de miracolul iubirii.
      Ingerii Minunii Iubirii ne ofera fiecaruia dintre noi posibilitatea de a cunoaste iubirea intr-o maniera profunda. Pentru asta este nevoie ca fiecare dintre noi sa ne deschidem sufletul si sa iubim sincer, fara minciuna, fara falsitate si sa nu ne intereseze decat un singur lucru, sa iubim cu totul, sa daruim totul, chiar si aerul pe care il respiram. Fiecaruia dintre noi ne este daruit acest miracol potential al iubirii, chiar daca fiecare fiinta umana este in felul ei unica, fiecareia ii este oferita iubirea lui intr-o maniera unica, cea care este perfect potrivita pentru fiecare, insa pentru asta trebuie sa ne acceptam roulul care ne este dat la nastere.Trebuie, doar, sa fim mereu atenti si detasati de toate elementele si fortele negative, astfel incat sa fim elevat receptivi si pregatiti sa primim dragostea in viata noastra. Cu cat puritatea noastra este mai mare, cu atat mai mult vom constientiza puterea de a iubi, indepartandu-ne de fortele negative si descoperind o comoara unica, dragostea.
      Singurul lucru care ni se cere este sa fim pregatiti, adica sa ne purificam inimile si sa ne deschidem sufletul pentru a putea primi gratia iubirii. Am intalnit un inger al iubirii si am devenit unul la fel, poate pentru ca am pastrat ceva ceea ce multi au pierdut pe parcurs, sau poate le e teama sa isi deschida inima, pentru a nu suferi. Sa suferi din dragoste e poate adevaratul test al maturitatii iubirii, pentru ca toti fugim de suferinta si de asta putini ajung acolo, unde exista cerul ingerilor iubirii.
      Iubirea este o experienta atat de inaltatoare, incat putem doar sa-i multumim cerului ca am intalnit-o. Atunci cand ne pastram puritatea, cand actionam transfigurator asupra propriei fiinte, cand avem puterea de a raspunde de faptele noastre si de a ramane orientati pozitiv, atunci suntem deschisi pentru cea mai minunata experienta pe care spiritul uman o poate avea, aceea a iubirii infinite, cea care rezista pana la sfarsitul zilelor noastre, asta fiind adevarata dovada de dragoste fara limite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu