Odine With Love

Odine With Love

vineri, 6 mai 2011

~ Cum poti vindeca iubirea? ~

   ~ Cum te poti vindeca iubirea? Plangand? Oare cate lacrimi trebuie sa vindece ceva, ce nu va trece niciodata? Nici macar oceanul apa lui sarata nu poate sterge o durere care seaca si care sapa din ce in ce mai adanc intr-o inima, care abia bate.
     Cum poti vindeca iubirea? Prin furie? Furia nu poate fi indreptata catre ceva ce iubesti din toata inima. Pentru ca atunci cand iubesti, furia nu are ce sa caute. E pe moment, apoi, iubirea iese la suprafata, pentru ca ea este cea care intotdeauna invinge. Sau chinuie, lipsa ei.

     Cum poti vindeca iubirea? Strigand? Cat de tare ai putea sa strigi ce te doare? Cata forta sa poti avea? Pentru ca ai striga si ai cadea in genunchi, tipand in tine de dor. Nici un strigat, oricat te tare ar fi nu poate vindeca ceea ce inima nu poare rosti, decat simti.
      Cum poti vindeca iubirea? Scriind? Cate cuvinte sa poti scrie sa o alungi din tine? Cate limbi sa fie inventate, pentru a arunca ceea ce tii acolo in tine cu tot sufletul. Nici cuvinte, nici litere nu pot scoate, tot ce crapa inima in doua sa iese la suprafata, pentru ca ea le lasa.

     Si atunci, exista oare vindecare in iubire? Sau o duci alaturi de tine, precum ai cara un schilod in carca si-l ajuti sa supravietuiasca? Nu te poate ajuta nici un ocean de lacrimi, nici furia adunata a unui univers intreg, nici urletele tuturor fiarelor salbatice, nici toate cuvintele lumii adunate si legate intre ele, nu pot duce la drumul catre iubiresi nu pot vindeca o inima ce plange, pentru ca atunci cand iubesti cu adevarat si cand ea pleaca, esti un om fara directie, fara casa, fara familie si fara inima, pentru ca inima ta in momentul ala a incetat sa mai bata pentru tine. Cand iubirea a plecat din viata ta, te simti ca un om mort a carui inima se zbate sa traiasca doar pentru celalalt. ~
~ Odine ~


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu